Категорично препоръчвам работата с манифестиране. Има няколко различни метода. Манифестацията е нагласата

...
Категорично препоръчвам работата с манифестиране. Има няколко различни метода. Манифестацията е нагласата
Коментари Харесай

Ана-Мария Георгиева: Как да накараме Вселената да работи за нас? 

" Категорично предлагам работата с манифестиране. Има няколко различни метода. Манифестацията е настройката на вибрациите на честотите на случванията, които желаеме да ни се случат. Щастие, признателност, обич - това са страсти с високи вибрации, в случай че ние се стараем да бъдем на тези вибрации дълго и дълготрайно, ние ще привличаме събития, хора и случки на тази периодичност ", това сподели за практиката " манифестация " в студиото на " Фокус " , графичният дизайнер Ана-Мария Георгиева, чиято друга доста мощна пристрастеност е Вселената.

Много хора одобряват новата година за късмет за ново начало, за опция да изградят едно ново аз, има ли нещо общо започването на новата година с смяната, която настава у хората по това време ни дава отговор Ана-Мария: 

" Единствено мотивациата и чувството за още един късмет да започнем на чисто, като съгласно мен хората са по-склонни да си простят, че не са съумели да  осъществен част от задачите си си през миналата астрономическа година и новата година им дава късмет да помечтаят още веднъж ".

Известна процедура е с настъпването на Нова година да си създадем карата на фантазиите, по този начин нареченият вижън борд, по отношение на тази процедура младата дама споделя, че за нея " това е една от най-силните енергийни практики ".

" Мога да нарека изработването на вижън борд извънредно лесна за правене и неангажираща време и внимание след това процедура, определено много имам вяра в нея ", споделя още тя.

" От около 8 години всяка година си върша вижън борд, най-малко по един път, казвам поне по един път, защото постоянно ми се случва да върша нов, защото в случай че през годината се появи нова цел или нова възможност се случава да преправям вижън брод или да върша нов особено за за тази цел, с цел да илюстрирам как аз виждам, че се случава моята фантазия, да оказа помощ на съзнанието си да приеме тази фантазия за своя истина ", споделя опита си Ана-Мария.

Относно доколко са се осъществили, визуализираните на картата на мечтите й цели, тя разкрива, че близо 80% от илюстрирате мечти за 2023-та, към този момент са факт. 

" Има цели и фантазии, които чисто времево не съответстваха с астрономическата година, само че съм сигурна, че ще се случат доста скоро. Все отново годината е един краен период, който сами си поставаме, а може би би трябвало да се случи в най-подходящото време ", уточнява тя. 

" Трябва да се придържаме към позитивно случки, които искаме да се сбъднем и да назоваваме единствено за себе си не може нашите намерения да касаят други хора. Дори желанията ни  да са чисти и положителни, ние можем да отговаряме само и единствено за нашите собствени цели, мечти и събития ", поучава ни Ана-Мария.

" Това е процедура, която забелязах през последните няколко години за себе си, че с изключение на нещата, който искам да случвам поставям и мой фотоси, на които съм била истински щастлива и разчувствана. В моя вижън борд имам фотография на мен и мъжа ми пред аероплан, защото ние сме пътешественици и това са моментите, в който искрено се вълнувам и съм благодарна за всичко, което ми се случва, просто се пущам по течението и оставям нещата да се случват. Имам фотография и на себе си и фамилията ми, тъй като те ме карат да се усещам богата, тъй като за мен богатството не се мери в пари, а се мери в хилядите други неща, които ме карат да се чувствам изобилна ", дава ни още препоръки за по-ефективен направен вижън борд.

На въпроса " Ако имаме вижън борд от миналата година, а част от фантазиите, визуализирани на него към момента не са действителност, да ги прехвалим ли на новото табло и в случай че да същите фотоси за визуализация ли да изберем или да заложим на нови? ", графичната дизайнерска, дава отговор: 

" Да сигурно би трябвало да ги прехвърлим в новата година, тъй като това, че нещо не се случило в периода, който сме си определили, не значи че не е писано да се случи. Препоръчвам подмяна, даже единствено за ободряване, тъй като мозъкът ни е свикнал с тази фотоси, които сме гледали през миналата година, дано ги освежим да ги заредим с нова сила, да подберем още по-подходящи, които резонират с чувството, което желаеме ".

Относно метода " манифестация ", Ана-Мария е безапелационна, че това не е магия,а просвета. 

" Това не е магия или нещо, което хората не могат да си обяснат, това е квантова физика, просвета, потвърдено е че работи по този метод. Препречвам работа с манифестация, утвърждения и благодарности. Нищо не губим, когато изпробваме такива практики, само можем да спечелим по-добро настроение и по-розов взор над света - предлагам ", споделя тя.

" Един от личите ми образци за манифестиране е да си вземете най-вселенското си другарче и да изиграете идна бърза игра. Идеята е да инсценирате среща все едно не сте се виждали от доста време и да разкажете за мечтите си все едно са се случили съвсем скоро. Трябва да изиграете цялата страст въодушевление и да го изпитате с цялото си тяло, с всяка клетка, да попиете емоцията с всичко, което се случва и да са  връщате към тази страст. Идеята на този способ е да усетите чувството фантазиите ви към този момент да са действителност ", споделя работеща за нея процедура за манифестация.

Често се случва да желаеме от Вселената неща, който тя не е отредила за нас, точно, тъй като това не е най-хубавото, което може да ни се случи, Ана-Мария ни дава отговор, дали когато манифестираме нещо сходно се получава " конфликт " сред манифестацията и Вселената: 

" Сблъсък не бих го нарекла, бих посъветвала всички, които желаят да поемат контрол над фантазиите и тяхното сбъдване, да се доверят на Вселената. Аз назовавам моята светлина Вселена, само че всеки може да я назовава, по който метод желае - това може да е Господ, религия, може да са ангели, светлина - въпросът е да имаме в какво да имаме вяра, че някой ни пази и закриля, знае по-добре от нас кое е най- доброто за нас и ни оказва помощ да стигнем до него ".

А по какъв начин да накараме Вселената да работи за нас? 

" Много е простичко просто би трябвало да стартираме да бъдем благодарни за нещата, който имаме, никой не харесва постоянно сърдити и мрънкащи хора, а колкото по-щастливи сме в всекидневието си, колкото по въодушевени сме от всичко, което вършим, толкоз повече въодушевени и щастливи хора ще привлечем в живота си ", разкрива ни тайната си Ана-Мария.

" Истината е, че аз за себе си мога да споделя, имам вяра че съм извънредно огромна късметлийка и нещата ми се случват и внимавам много по какъв начин приказвам за себе си, по какъв начин разказвам за мен, и по какъв начин се усещам със себе си, когато съм сама, само че вярата е нещото, което кара хората да бъдат щастливи и да бъде! ", добавя още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР